Bij Bellbearsdesigns kunt u op een viertal manieren betalen.

Via PAYPAL, vooraf betalen via internetbankieren of handmatige overschrijving, contant bij afhalen en onder rembours, hieronder volgt een korte toelichting.
Op de bestelpagina kunt u tevens aangeven welke betalingsmethode u kiest.
Via het “mandje” wordt u automatisch naar deze “SSL” ( secure socket layer ) pagina geleid. De betaalpagina en de winkel zijn beveiligd.

Vooraf overmaken via internet bankieren of handmatige overschrijving.

U kunt er voor kiezen uw bestelling via internet bankieren vooraf over te maken op het rekeningnummer ABN-AMRO NL93ABNA0511976429 tnv van S. Brouwer-Wolthuis ( Bellbearsdesigns ).

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling via een handmatige overschrijving vooraf over te maken op het rekeningnummer ABN-AMRO NL93ABNA0511976429 tnv van S. Brouwer-Wolthuis ( Bellbearsdesigns ).

Een overschrijving is een betalingsopdracht die de opdrachtgever aan zijn bank moet geven, waarna de bank ervoor zorgt dat het geld op de rekening van de begunstigde terechtkomt. De overschrijving is een typisch betaalinstrument voor betalingen op afstand. Zowel betalingen voor kleine bedragen als zeer grote betalingen worden courant per overschrijving geregeld.


Betalen via PAYPAL.

U kunt er voor kiezen uw bestelling via een PAYPAL account over te maken op het PAYPAL account van S.Brouwer-Wolthuis info@bellbearsdesigns.eu( Bellbearsdesigns) PAYPAL is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PAYPAL heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PAYPAL registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PAYPAL-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PAYPAL-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PAYPAL-e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PAYPAL het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. Tevens maakt de site gebruik van een SSL beveiligde verbinding waardoor het oversturen van creditcard/bank gegevens als zeer veilig wordt beschouwd. Heeft U geen PAYPAL-rekening dan kunt U doorschakelen en kunt U betalen met Uw creditcard VISA, MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS.

Contant betalen bij afhalen.

Contant betalen bij het afhalen van Uw bestelling.

Betaling aan de postbode.

Verzending onder rembours – 18,35 euro.( dit geldt alleen voor Nederland) Het totaalbedrag wordt afgerekend aan de postbezorger. Dit kunt U aangeven bij Uw bestelling.


Wat zijn onze gegevens?

Rekening: NL93ABNA0511976429
t.n.v.: S.Brouwer-Wolthuis ( Bellbearsdesigns )
O.v.v.: uw BESTELNUMMER (staat in uw email)

International payment.

Name: S. Brouwer-Wolthuis ( Bellbearsdesigns )

Address: de Velden 49

Code: 3124CN

City: Schiedam

Country: The Netherlands

Bank: ABN-AMRO

Bank account: NL93ABNA0511976429

Bic: ABNANL2A

Iban:NL93ABNA0511976429


Verzend Informatie Nederland.

Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling in één pakket. Indien een van de artikelen op het moment van bestellen niet in voorraad is, wordt u daarover per mail op de hoogte gebracht.

Bestellingen worden pas verzonden zodra de betaling binnen is, de levertijd bedraagt gemiddeld twee tot vijf werkdagen. Brievenbus zendingen worden doorgaans de volgende dag bezorgd door post.nl. Alle tarieven zijn inclusief verpakkings en behandelingskosten.

Tarieven Briefpost.
Voor alle brieven en pakketten welke door de brievenbus kunnen:

Gewicht

In Euro:

0 - 100 gram

€ 2,35

100 - 250 gram

€ 3,25

250 - 510 gram

€ 4,10

 

Pakketpost track&tracé.
Pakjes tot 10 Kg € 7,75 pakjes tot 20 kg  € 13,75
Dit geldt voor zendingen welke niet door de brievenbus kunnen.

International.
De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het artikel met de langste levertijd. Dit omdat alle artikelen in een keer worden verzonden.

Pakketten worden aangetekend verzonden ( verplicht).

Buiten de EUR 1 zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt.

Tarieven Europese landen en Wereld.

 gewicht

 binnen Europa 1

 Wereld

 0-0,51 kg

 € 9,00

---------- 

0,51-2 kg 

 € 14,65

 ----------

0-2 kg

----------

€ 25,95

2-5 kg

€ 21,15

€ 35,95

5-10 kg

€ 26,65

€ 59,95

10-20 kg

€ 35,65

€ 106,95

20-30 kg

€ 46,65

----------

 

Alle pakketten worden via post.nl verzonden.

NB – Wij zijn uitsluitend verantwoordelijk voor pakketjes welke via track & trace post worden verstuurd.

Mocht u toch niet tevreden zijn over het bestelde, dan kunt u uw pakketje weer in dezelfde staat retourneren ( binnen 30 dagen na aankoop ) en krijgt u uw geld retour ( exclusief de verzendkosten ). Neem wel eerst contact met ons op via mail of telefoon: info@bellbearsdesigns.eu of +31 0622890160.